Termovka s široko odprtino Beaba Stainless Steel Portion 300 ml Pink iz kakovostnega nerjavečega jekla rožnata

Opis izdelka

Poleti, pozimi, v naravi ali mestu, z znamko Beaba in njeno odlično novostjo boste imeli za otroške obroke zmeraj poskrbljeno. Termovka s široko odprtino Beaba bo vas in vašega malčka spremljala na vsakem izletu in vam zmeraj priskočila na pomoč, ko boste otroke želeli nahraniti. Priročna in dizajnerska termovka iz kakovostnega nerjavečega jekla je prav ustvarjena za otroške kašice in tudi za druge jedi in malice za starejše otroke. Zahvaljujoč široki odprtini termovke ne bo hranjenje nobena težava, širok vrat pa boste cenili tudi med hranjenjem otroka in pomivanjem posode.

Prostornina termovke znaša kar 500 ml in bo vsako hrano ohranila svežo. Hkrati bo temperaturo hrane ohranila do nekaj ur, zato bo kašica tudi na daljšem izletu kot ravno skuhana. Za varnost in izlet brez nezgod bo poskrbel tesnilni pokrovček, ki ne bo prepustil nobene tekočine in niti arome jedi. Termovka za hrano Beaba stilske temnosive barve z rožnatim pokrovčkom ne vsebuje nobenih BPA, BPF, BPS, PVC snovi in ftalatov, zato je za zdravje otrok povsem varna. Termovko priporočamo prati ročno, z vročo bodo in milnico.

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • termovka za hrano
  • prostornina 500 ml
  • nerjaveče jeklo
  • brez BPA in ftalatov
  • francoski dizajn
  • izdelek visoke kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*12*12 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,34 kg
Prostornina L500 ml
OpombaStandard EN 14372 Free of BPA, BPF, BPS, PVC and phthalates
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.