Termo torba za hrano Isothermal Lunch Bag Beaba Frosty Green zelena

Opis izdelka

Lahka, velika in predvsem stilska termo torba Beaba bo vedno in povsod poskrbela za primerno temperaturo hrane za vaše otroke. Termo torba francoske znamke Beaba k vam prihaja v stilski zeleni barvi in bo na poti zaščitila tudi velike porcije sveže pripravljene hrane. Termo torba za posodo in steklenice je prav ustvarjena za shranjevanje tople ali hladne hrane, uporabljali pa jo boste predvsem na poti, na sprehodih z otroki in vozičkanju. V termo posodo, ki jo bodo mimoidoči hitro zamenjali z ročno torbico, boste varno shranili posode za hrano Beaba ali kakršne koli steklenice z mlekom in drugo pijačo za otroke, pa tudi žličke in slinček.

Radodarna prostornina 5 litrov je idealna za shranjevanje večje količine hrane in vseh otroških potrebščin. Termo torba Beaba Heather Grey ima prav tako žep na sprednji strani za nujne reči, ki jih morajo imeti starši vedno s seboj. Termo torba Beaba se zapira na zadrgo in lahko zahvaljujoč velikosti 23 cm vanjo udobno shranite večino posod in steklenic. Termo torba za posodo in steklenice znamke Beaba je proizvedena iz nepremočljive in trpežne tkanine, ki jo lahko čistite z vlažno krpo.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali najvišje standarde kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • termo torba za posodo in steklenice Beaba
  • prostornina 5 litrov
  • velikosti 23 cm
  • primerna za potovanja
  • nov, še lepši dizajn
  • visoka francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost25*14,5*21,5 cm
Skupna višina23 cm
Dimenzije paketa25*14,5*21,5 cm
Teža185 g
Prostornina L5 l
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.