Termo ovitek Beaba Canvas Pearl Grey za posode s hrano siv

Opis izdelka

Termo ovitek za posodo Beaba je zdaj še lepši kot kdaj koli prej. Termo ovitek za hrano k vam prihaja v brezčasni sivi barvi in bo na poti zaščitil tudi velike porcije sveže pripravljene hrane. Termo ovitek je prav ustvarjen za shranjevanje tople ali hladne hrane, najbolj uporaben pa bo ravno na poti, saj je lahek in ima priročen ročaj. V termo ovitek boste varno shranili posode za hrano Beaba ali katero koli steklenico z mlekom ali drugo pijačo za otroke, pa tudi žličke in slinček.

Termo ovitek Beaba se zapira na zadrgo, je velikosti 22 cm in bo poskrbel, da bo vsa hladna ali topla hrana, ki jo boste shranili vanj, ohranila svojo temperaturo. Prazni termo ovitek Beaba Canvas Pearl Grey preprosto zložite, ko ga ne potrebujete, zato bo prihranil kar nekaj prostora, na primer med prtljago ali v sami kuhinji. Termo ovitek za posodo in steklenice znamke Beaba je proizveden iz nepremočljive in trpežne tkanine, ki jo lahko čistite z vlažno krpo.

Priljubljena francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali najvišje standarde kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • termo ovitek za posodo in steklenice Beaba
  • velikost 22 cm
  • primerno za potovanja
  • nov, še lepši dizajn
  • visoka francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost15*13*22 cm
Dimenzije paketa17*4*24 cm
Teža144 g
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.