Tenis z žogico iz pene Sport Ecoiffier 55 cm od 18 mes

Opis izdelka

Tenis z žogico iz pene Sport, francoskega proizvajalca Écoiffier je idealen za krajšanje prostega časa na plaži ali pa doma na dvorišču. Klasični loparji za tenis so izdelani v dveh barvnih kombinacijah – v oranžni ali turkizni. Set je sestavljen iz 2 loparjev in 1 žogice iz pene. Igra s temi loparji je primerna za otroke od 3. leta starosti. Set za tenis bo zagotovil dolge ure polne zabave v parku, na vrtu, ali pa na plaži, zagotovo pa vam bo prišel prav tudi na počitnicah in izletih. Žogica se dobro odbija in je dobre vidljivosti. Navedena cena velja za 1 tenis set, ob naročilu med opombe zapišite, katero barvno kombinacijo ste si izbrali.

Loparji za tenis se lepo podajo v roke, ne drsijo in so lahki, zaradi česar se z njimi preprosto ravna. Zahvaljujoč mehki žogici iz pene se lahko igrate na kateri koli podlagi, čez mrežo ali tudi brez nje. Otroci med igro razvijajo svoje reflekse, koncentracijo, koordinacijo, si izboljšujejo telesno držo in krepijo mišice na rokah in nogah. Tenis je idealen šport, ki pripomore k razvoju vsakega otroka. Dolžina loparja znaša 55 cm.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so te igrače primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. Uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo in zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost za vaše malčke.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost55*23*7 cm
Skupna dolžina55 cm
EmbalažaDa
Teža0,31 kg
Barvaoranžová,tyrkysová
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …