Tenis na mivki PJ Masks Mondo z 2 loparjema in žogico

Opis izdelka

Otroški tenis na mivki PJ Masks italijanskega proizvajalca Mondo je idealen za krajšanje prostega časa na plaži ali pa doma na dvorišču. Loparji v motivu animirane televizijske serije PJ Masks z otroškimi superjunaki v maskah, so primerni za dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Set za tenis za otroke je sestavljen iz dveh loparjev s premerom 22 cm in žogice. Set za tenis bo zagotovil dolge ure polne zabave v parku, na vrtu, ali pa na plaži, zagotovo pa vam bo prišel prav tudi na počitnicah in izletih. Žogica se dobro odbija, je dobre vidljivosti in plava na vodi.

Loparji za tenis na mivki so lepe modre barve in potiskani z otroškimi motivi junakov iz serije PJ Masks. Loparji za tenis se lepo podajo v roke, ne drsijo in so lahki, zaradi česar se z njimi preprosto ravna. Tenis na mivki je relativno novi šport, kjer so združeni tenis, odbojka na mivki in badminton. Lahko se igra na igrišču za odbojko na mivki z mrežo, in tudi brez mreže, kjerkoli v naravi. Uradna pravila igre prihajajo neposredno iz tenisa – dva (ali štirje) igralci igrajo nasproti sebe, vsak ima svoj prostor, cilj igre pa je odbiti žogico na nasprotnikovo stran, da je ta ne bi mogel odbiti.

Tenis na mivki se igra na dva zmagovalna seta, točkovanje pa je takšno kot pri tenisu. Neuradna pravila pa so kakršna kol, takšna, ki vas bodo zabavala. Italijansko podjetje Mondo se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz plastike, gume in PVC-ja in je uradni proizvajalec mnogih licenciranih izdelkov znanih risank, serij in filmov, ne le za izdelke v kategoriji tenisa na mivki za otroke. Pri izdelavi igrač Mondo so upoštevani strogi varnostni kriteriji, določeni z Evropsko unijo. Razveselite otroke in se s tenisom na mivki skupaj zabavajte.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloItaly
Premer22 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.