Tekstilna glasbena skrinjica Oblaček Green Mouse Musical Fabric Box Petites Chansons Kaloo z lesenim obročkom zelena od 0 mes

Opis izdelka

Tekstilna glasbena skrinjica Green Mouse, francoskega proizvajalca Kaloo predstavlja odličen dodatek za otroško posteljico, ki bo dojenčke razveseljeval že od njihovega rojstva dalje. Mehka in nežna igrača iz tekstila z nežnim potiskom in našitkom zelene miške bo v otroški sobici ustvarila prijetno in veselo vzdušje. Tekstilni oblaček z glasbeno funkcijo po potegu lesenega obročka zaigra melodijo francoske otroške pesmice »A Green Mouse«. Znano pesmico lahko otroku prepevate, saj kombinacija melodijo in starševega glasu deluje na otroke pomirjajoče, hkrati pa si na tak način razvijajo tudi svoj sluh. Glasbena skrinjica Oblaček je velikosti 15 cm in je opremljena z vrvico, zato jo lahko obesite na posteljico in tudi na voziček.

Serija glasbenih tekstilnih igrač znamke Kaloo pozitivno vpliva na otrokov razvoj, nežna površina pa je nežna do otroške kože. Glasbene skrinjice pomagajo otrokom stimulirati njihove čute, učijo se dojemati prostor okoli sebe, izboljšujejo si fino motoriko in razvijajo občutek do glasbe. Tekstilna igrača v motivu zelene miške omogoča staršem pripovedovati zgodbe, zahvaljujoč čemur bodo vaši najmlajši urili svojo predstavnost, zviševala pa se bo tudi aktivnost njihovih možganov. Glasbeni igrači bodo hvaležni tudi starši ob večernem uspavanju dojenčka, ki bo z njeno pomočjo hitreje zaspal. Glasbeni oblaček v nežnih barvah zelene in bele je primeren za otroke, ki še ne razlikujejo vseh barv, nanje ima harmoničen učinek. 

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste in tekstilne igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Igračo lahko preprosto čistite, priporočeno je ročno pranje, brez uporabe belil in mehčalcev, s čimer se ohranita barva in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost15*20 cm
Dimenzije paketa21*1*21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.