Tabla za risanje in magnetki Ultimate Board Smoby dvostranska zložljiva tabla z 80 dodatki Smoby

Opis izdelka

Tabla za risanje Ultimate Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla za otroke od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Je izredno priročna, otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Pod tablo je prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, flomastrov, kred in magnetkov.

Otroci bodo navdušeni nad setom 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je nežne modre barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju.

Tablo za otroke lahko hitro pospravite, ne zavzema pa niti veliko prostora. Skupne mere znašajo 64*61*130 cm, kjer višina meri 130 cm.  Francosko podjetje Smoby je znano po svojih modernih in kakovostnih otroških igračah za različne starostne kategorije. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško fantazijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali ure in ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*61*130 cm
Skupna višina130 cm
Dimenzije paketa56*11*74 cm
Skupna dolžina64 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.