Tabla za risanje in magnetki Evolutiv Board Smoby po višini nastavljiva dvostranska s prostorom za shranjevanje a 80 dodatkov

Opis izdelka

Tabla za risanje Evolutiv Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla, ki raste skupaj z otroci od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Magnetno tablo lahko po višini nastavite glede na otrokove potrebe. Pod tablo je prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pripomočkov, pisal, flomastrov, kred in magnetkov.

Na otroke čaka set 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je čudovite zelene barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju.

Tablo za otroke lahko hitro pospravite, ne zavzema pa niti veliko prostora. Skupne mere znašajo 67*61*130 cm, kjer višina meri 130 cm.  Francosko podjetje Smoby je znano po svojih vrhunskih igračah, ki jih oblikujejo vrhunski francoski dizajnerski za različne starostne kategorije. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško fantazijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali ure in ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost64*61*130 cm
Skupna višina130 cm
Dimenzije paketa56*13*74 cm
Skupna dolžina64 cm
Nastavljiva višinaDa
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.