Elektronska tablica PJ Mask Contens Educa za otroke od 3-6 leta v španščini

Opis izdelka

Elektronska tablica PJ Mask Contens, španskega proizvajalca Educa je odlična igrača za vse otroke od 3. do 6. leta starosti. Otroška tablica služi kot osnova za interaktivne kartice s sličicami priljubljene serije PJ Masks, s katerimi bodo otroci odlično povadili znanje barv in številk, geometrijskih oblik in asociacij in se ob tem odlično zabavali. Tablica lahko daje zvoke, tako da se bodo otroci lahko veselili originalne zabave s svojimi najljubšimi animiranimi junaki. Interaktivna igrača deluje v španščini, tako da se bodo z njo otroci naučili tudi osnov španskega jezika. 

Didaktična tablica pomaga pri učenju otrok že od zgodnje starosti. Tablica je proizvedena iz kakovostne umetne mase, je zdravju neškodljiva, otroci pa se lahko z njo brez težav igrajo. Skupaj z njimi bodo vadili tudi fino motoriko, koncentracijo in spomin. Urijo si logično sklepanje, se smejijo in zabavajo ob zgodbah junakov PJ Masks, izbirajo pa si različne vrste aktivnosti.

Španska znamka Educa je kakovosten proizvajalec otroških igrač, ki niso le zabavne, ampak tudi poučne in razvojne.  Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke iz kategorije družinskih družabnih iger v tujem jeziku.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa31*24*7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža231 g
JezikSpanish
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.