Elektronska tablica Hello Maestro Contens Educa za otroke od 5 leta v francoščini - razlaga svet okoli nas

Opis izdelka

Elektronska tablica Hello Maestro Contens, španskega proizvajalca Educa je izjemna didaktična igrača za vse otroke od 5. leta starosti. Otroška tablica služi kot osnova za 8 interaktivnih kartic, ki otrokom dajejo informacije o človeškem telesu, slavnih raziskovalcih, zgodovini in izumih. Dečki in deklice se bodo razveselili 3 igralnih načinov, ki vključujejo odkrivanje (opis danega področja), splošna znanja (odgovor je pritisk na pravilno sličico), ne manjka pa niti glasbeni način. Tablica je v francoščini, s čimer se otroci učijo o svetu okoli njih in tudi učijo tuj jezik. Tablica je preprosta za uporabo in deluje na 3 baterije tipa AAA/LR03, ki niso priložene kompletu. Dečki in deklice se bodo s to interaktivno igračo zabavali leta in leta.

Didaktična tablica z aktivnostmi pomaga pri učenju otrok že od zgodnje starosti. Tablica je proizvedena iz kakovostne umetne mase, je zdravju neškodljiva, otroci pa se lahko z njo brez težav igrajo. Skupaj z njimi bodo vadili tudi fino motoriko, koncentracijo in spomin. Učili se bodo o svetu okoli njih na naraven in igriv način. Z njeno pomočjo bodo vadili logično mišljenje in hitreje sprejemali nove informacije.

Španska znamka Educa je kakovosten proizvajalec otroških igrač, ki niso le zabavne, ampak tudi poučne in razvojne.  Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke iz kategorije družinskih družabnih iger v tujem jeziku.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa31*24*7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža231 g
JezikFrench
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.