Tabla za risanje in magnetki Metal Board Smoby dvostranska z 80 dodatki

Opis izdelka

Magnetna tabla za risanje Metal Board, francoskega proizvajalca Smoby je moderna dvostranska tabla za otroke od 3. leta starosti. Izdelana je iz kakovostne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Je izredno priročna, otroci lahko eno stran lahko na tablo pišejo s flomastrom, po drugi strani pa s kredo. Obe strani lahko potem obrišete s krpo ali gobo. Pod tablo je prostorna polička za shranjevanje pripomočkov, svinčnikov, kred in flomastrov, ki ji boste hvaležni, da prah s kred ne bi padal na tla. Ob strani je rumeni predalček, kjer bodo lepo pospravljene magnetne črke.

Otroci se lahko veselijo bogatega seta 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in gobo. Tabla je prijetne modre barve z oranžnimi detajli, tako da je primerna za dečke in deklice. Z njo se bodo igrali še leta in leta, medtem ko se bodo zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju.

Tablo za otroke lahko hitro pospravite, ne zavzema pa niti veliko prostora. Skupne mere znašajo 49*52*105 cm, kjer višina meri 105 cm.  Francosko podjetje Smoby je znano po svojih edinstvenih in kakovostnih otroških igračah za različne starostne kategorije. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško fantazijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali ure in ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*52*105 cm
Skupna višina105 cm
Dimenzije paketa56*11*61 cm
MagnetnoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,0 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.