Tabla kovinska na krede in magnete Evolutiv Board Smoby dvostranska višinsko nastavljiva s prostorom za shranjevanje in 80 dodatkov 130 cm višina

Opis izdelka

Kovinska tabla primerna za kredo in magnete Evolutiv Board, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna dvostranska tabla, ki raste skupaj z otrokom od 3. leta starosti. Izdelana je iz trdne kovinske konstrukcije in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Otroci lahko na eno stran pišejo s flomastrom, na drugo pa s kredo. Obe strani lahko potem preprosto obrišete. Magnetno tablo lahko po višini nastavite glede na otrokove potrebe. Pod tablo je priročen in prostoren predalček z razdelki za shranjevanje pisalnih in risalnih pripomočkov.

Otroci se lahko veselijo bogatega seta 80 dodatkov, med katerimi bodo našli magnetne črke, številke, znake, flomaster, barvne krede in krpico. Stilska tabla v nežnih barvah deluje brezčasno, očarala bo dečke in deklice. Z njo se bodo igrali leta in leta, se ob tem prijetno zabavali in hkrati oblikovali svoje prve besede, računali svoje prve račune in si razvijali logično mišljenje. Ta otroški pripomoček za risanje pomaga pri razvoju umetniškega talenta, otroške domišljije in spretnosti pri risanju. Zahvaljujoč mnogim dodatkom je ta igrača odličen pripomoček za otroke v predšolskem in zgodnjem šolskem obdobju. Tabla nima pokrova.

Po potrebi jo lahko v hipu zložite in ne zavzema veliko prostora. Skupne mere znašajo 67*61*130 cm, kjer višina meri 130 cm.  Francosko podjetje Smoby je znano po svojih vrhunskih igračah, ki jih za različne starostne kategorije oblikujejo vrhunski francoski oblikovalci. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna do otroških rok in žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško domišljijo. Igrače Smoby so najboljše, kar lahko ponudite svojim otrokom, ki se bodo z njimi zabavali ure in ure.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloDesigned in France,Spain
Velikost67*61*130 cm
Skupna višina130 cm
Dimenzije paketa55*13*74 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.