Ustvarjalna igra Izdelaj svojega Dinozavra T-Rex Educa od 6 leta

Opis izdelka

Ustvarjalna igra Izdelaj svojega Dinozavra je najnovejši ustvarjalni set za dečke in deklice od 6. leta starosti, ki prihaja z delavnice španskega proizvajalca Educa. Originalni set v sebi skriva kakovostne delčke za sestavljanje okostja T-rexa, ki so za lažje sestavljanje označeni s številkami. Ko bo okostje sestavljeno bodo otroci lahko nadaljevali z modeliranjem telesa, za to bodo imeli na voljo 6 vrst barvnega plastelina. Te bodo morali v zahtevani obliki in velikosti nanašati na dinozavrovo okostje, na voljo pa bodo imeli tudi kartico s sličico dinozavra, na kateri so z druge strani v španščini in portugalščini navedeni podatki o temu slavnemu predatorju. 

Čudoviti model dinozavra je popolno darilo za vse kreativne otroke, ki radi ustvarjajo in sestavljajo nove reči. Vsi delčki so proizvedeni iz kakovostnih materialov, otroci pa bodo dobili možnost, da pokažejo svoje spretnosti in domišljijo pri ustvarjanju dinozavra. Ustvarjalni set uči otroke koncentracije in potrpežljivosti, preverja držanje postopkov pri sestavljanju modelčkov in si tako razvijajo logično mišljenje. Izboljšuje tudi fino motoriko, saj morajo otroci delati z majhnimi delčki in plastelinom. Razširja tudi besedni zaklad v tujem jeziku, otroci pa se bodo hkrati naučili tudi nekaj več o svojem najljubšem dinozavru. 

Otroška igra z ustvarjalnimi igračami in sestavljanjem razvija domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo naučili opazovati posamezne detajle in se vsestransko razvijali. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi podjetja Educa boste poleg ustvarjalnih setov našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloŠpanija
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.