Svetlobni projektor Goba Cotoons Smoby za dojenčke modri

Opis izdelka

Iščete igrače, ki bodo vzbudile zanimanje in umirile vsakega malega otroka? Svetlobni projektor Goba Cotoons Smoby je čudovita igrača za otroke, ki bo zamotila vsakega malega dojenčka, predvsem pa fantke, za katere je svetlobni projektor izdelan v simpatičnem modrem dizajnu, ki ga bodo takoj vzljubili. Dojenčki se bodo veselili svetlobnega projektorja v obliki gobice in bodo zahvaljujoč njemu, sladko spančkali.

Otroški svetlobni projektor je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki se ponaša z mehkimi in zaobljenimi robovi, ki so značilne za zanesljivega francoskega proizvajalca Smoby. Svetlobni projektor za otroke vsebuje 4 melodije, ki bodo otroka v posteljici uspavale, hkrati pa ima še nemoteče lučke, ki svetijo na strop otroške sobe in jim otrok lahko sledi, dokler ne zapre svojih očk.

Otroški projektor lahko namestite na omarico, mizico, preprosto kamorkoli, kjer bo malemu dojenčku najbolj ustrezalo, da se bo lahko veselil čudovitih barv in glasbe. Projektor za otroke pri dojenčkih razvija domišljijo in predstavnost, h krati pa pripomore k temu, da bi lažje in hitreje zaspali. Dimenzije otroškega svetlobnega projektorja v obliki gobe merijo 16*13*13 cm. Baterije niso del paketa.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo, prijetno zaobljenimi robovi in odličnim občutkom za igro. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, zaradi česar so postale priljubljene pri tisočih otrok. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo originalnega francoskega dizajna otroških igrač, zaradi česar se razlikuje od konkurence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloFrancija
Velikost16*13*13 cm
Skupna višina16 cm
Dimenzije paketa17*13*21 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 1,5V
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.