Sušilnik za lase Hairstyling set Les Trendies Corolle za dojenčke s 14 dodatki elektronski od 3 leta

Opis izdelka

Sušilnik za lase Hairstyling set Les Trendies z delavnice francoske znamke Corolle bo punčki vašega malčka pričaral pričesko kot pri frizerju! Kot edina e-trgovina na tržišču bomo igro z dojenčkom povedli do popolnosti, ravno zahvaljujoč temu odličnemu dodatku Corolle. Izjemni pristen dodatek sušilnik za lase bo punčkine lase hitro ion preprosto posušil, zahvaljujoč veliki količini dodatkov, ki jih bodo otroci našli v pakiranju. V 14-delnemu setu bodo otroci poleg rožnato-črnega sušilnika našli tudi 2 rožnati sponki, 2 večji in 3 manjše sponke, 3 majhne elastike za lase, glavnik, krtačo in seveda, ogledalce. Sušilnik za lase za punčko Corolle daje pristne zvoke in je prav ustvarjen za male otroške rokice, za otroke od 3. leta starosti. Sušilnik deluje na 2 AAA/LR603 bateriji, ki sta priloženi kompletu.

Ta edinstveni sušilnik za lase za punčko Corolle z dodatki bo vsako igro z punčko spremenil na edinstveno doživetje. S fenom Hairstyling set Les Trendies in dodatki v rožnato-črni barvi se lahko vaši najmlajši popolnoma posvetijo pričeskam punčke Corolle vedno in povsod. Popolnoma dodelani detajli tega dodatka za dojenčke in prvorazredni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje.

Lastnosti

  • sušilnik za lase za punčko Corolle
  • 14-delni set
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloDesigned in France
Dimenzije paketa6*23*32 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Teža0,25 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 included
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna