Superpack 4v1 Frozen 2 Disney Educa puzzle, domine in spomin

Opis izdelka

Superpack iger 4v1 Frozen 2 je odličen set igrač otroških iger v Disneyjevem motivu, španskega podjetja Educa, primeren za otroke od 3. leta starosti. Nastal je po navdihu priljubljenega animiranega filma Ledeno kraljestvo 2, ki navdušuje dečke in deklice po celem svetu. Ta set iger bo otrokom in njihovim prijateljem priskrbel veliko zabave. Set vsebuje štiri igre v enem: 2 x puzzle, spomin in domine. Sličice puzzel imajo 2x25 delčkov. Set puzzle, spomina in domin predstavlja odličen način, kako preživljati prosti čas. Sličice v setu so izredno kakovostne in polne barv.

Otroške puzzle so izjemna igra za razvoj spomina, logike in predstavnosti, hkrati pa je to tudi zabaven način, kako preživljati tudi dolge zimske večere. Ko bodo puzzle sestavljene, jih lahko tudi zlepite in obesite na steno kot sliko, ali pa jih razdrete in shranite v škatlico. Lepilo ni del paketa. Spomin je brezčasna igra, ki otroke zabava ure in ure. Z igro spomina in domin otroci trenirajo svoj vizualni spomin.

Educa je špansko podjetje, ki se specializira za izdelavo igrač, ki urijo logiko, poučnih iger in puzzel. Igre SuperPack Frozen II so kakovosten evropski izdelek, ki izpolnjuje vse varnostne standarde in kriterije kakovosti. Zahvaljujoč igračam Educa se bodo otroci vsak dan naučili nekaj novega. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Velikost32*24 cm
Dimenzije paketa41*29*6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov50
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.