Studio dizajna Magie&Bianca Smoby modno oblikovanje 70 delov od 5 leta

Opis izdelka

Si vaša mala gospodična želi lastnega dizajnerskega studia in modnega oblikovanja hkrati? Če je odgovor pritrdilen, bo dizajnerski studio Maggie&Bianca Smoby modno oblikovanje z bogato opremo 70 delov zanesljivo izpolnil sanje vsaki deklici od 5. leta starosti. Deklica bo očarana nad čudovitim dizajnom in vsemi možnostmi, ki jih dizajnerski studio in modno oblikovanje ponujata.

Mala modna oblikovalka se bo popolnoma zabavala z dizajnerskim studiem in modnim oblikovanjem, ki ponuja podlago, kamor lahko deklica položi svoje podstavke s silhuetami modelov. Tu bo našla tudi veliko stojalo za obešanje izdelkov in omarico z zapirajočimi vratci in risalno desko, na katero bo lahko risala svoje lastne ideje in izboljšanje modelov. Deklici bo pri njenem delu modne oblikovalke zagotovo prav prišli tudi drugi odlični dodatki: priročni svinčniki, plastične šablone, listi s šablonami, okrasne nalepke in drugi pripomočki, ki ji bodo pripomogli k odlični zabavi.

Otroški dizajnerski studio in modno oblikovanje je odlična otroška igrača, ki bo vsaki mali gospodični pomagala z razvojem njene domišljije in predstavnosti, pri čemer se bo tudi učila, kako pravilno delati z barvami. H krati se bo razvijala njena ustvarjalnost, saj bo ugotavljala, kakšne kombinacije v modnem svetu lahko presenetijo in so okolici zanimive. Igra z dizajnerskim studiom in modnim oblikovanjem je odličen način, kako lahko vsaka mala deklica smiselno preživlja prosti čas in s tem razvija svojo fino motoriko in občutek za detajle.

Francoski proizvajalec Smoby je vodnilni proizvajalec otroških igrač, ki se ponašajo s kakovostjo in varnostjo. Atraktivni francoski dizajn otroških igrač, dolgoletna tradicija in njihova visoka kakovost so staršem in njihovim otrokom znani po celem svetu. Izdelava vseh otroških igrač Smoby je strogo nadzorovana med celotnim procesom izdelave, zaradi česar je znamka nosilec najvišjega standarda kakovosti.

Lastnosti

  • bogati set dodatkov
  • razvijaj otroško domišljijo in fantazijo
  • atraktivni izdelek
  • kakovostna izdelava vseh delov
  • primerna za otroke od 5. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa35*7*28 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,8 kg
Barvaciklam
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.