Ustvarjalna igra Nature Friends String Art Educa naravna princeska z vezenjem in sukancem ter kamenčki od 7 leta

Opis izdelka

Ustvarjalna igra Nature Friends String Art je brezčasni ustvarjalni set španskega proizvajalca Educa, ki bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 7. leta starosti. V originalnem setu se nahajajo 4 predloge, na katere bodo otroci ustvarjali slike z nitjo in kamnov. Na voljo imajo 8 debelejših niti, 210-delni set plastičnih pritrdilnih delčkov in 2 seta samolepilnih kamenčkov za okraševanje. Spretni otroci se bodo zatopili v svet domišljije, vadili svoje ustvarjalne spretnosti pri delu z barvnimi nitmi, ob tem pa se bodo lahko zanesli na vzorce različnih sličic.

Ustvarjalna igra z vezanjem je odlično darilo za vse deklice, ki rade ustvarjajo in izdelujejo nove reči. Vsi elementi seta so proizvedeni iz kakovostnih materialov, otroci pa bodo dobili priložnost, da pokažejo svoje spretnosti in domišljijo pri lastni umetniji. Ustvarjalni set uči otroke koncentracije in potrpežljivosti, pripomore k razvoju logičnega mišljenja, otroci se prav tako trudijo narediti kar najboljši izdelek. S tem si izboljšujejo tudi fino motoriko, saj morajo delati z nitjo in drobnimi kamenčki. Ustvarjalni set z naravno princesko bo otroke zabaval ure in ure. 

Otroška igra z ustvarjalnimi igračami in sestavljanjem razvija domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo naučili opazovati posamezne detajle in se vsestransko razvijali. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi znamke Educa boste poleg ustvarjalnih setov našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 7 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa28*28*7 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.