Sončna streha pool canopy Exit Toys za bazene z dimenzijami 300*200 cm od 6 leta

Opis izdelka

Sončna streha je nepogrešljiv dodatek za vse bazene nizozemske znamke Exit Toys z merami 300*200 cm. Črna sončna streha ponuja med kopanjem in plavanjem v bazenu optimalno zaščito pred močnimi sončnimi žarki in prekomernimi UV sevanjem. Senčno ponjavo lahko nastavite po lastnih potrebah s pomočjo nastavljivih trakov in jo premikate glede na položaj sonca, omogoča pa tudi fiksacijo v poljubni višini. Zahvaljujoč temu se lahko kopate v popolni ali delni senci, lahko jo tudi popolnoma zložite, da bi v polnosti uživali v sončnih žarkih.

Sončno streho lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji s prosojnim bazenskim pokrovom, ki ga prav tako ponuja znamka Exit Toys. Sončna streha je proizvedena iz ekstra trdnega in lahkega materiala in ima visoko kakovostno površinsko zaščito. Material odbija vodo, je odporen na poškodbe in ima dolgo življenjsko dobo. Streha je primerna tudi za bazene drugih proizvajalcev, z dimenzijami okvirja 290*190 – 300*200 cm, ob čimer se pred nakupom prepričajte, da ima bazen enako število nog z maksimalnim premerom 40 mm. Zgornji del okvirja bi moral biti okrogel z maksimalnim premerom 50 mm.

Mere strehe znašajo 330*230 cm, njena višina meri 115 cm in tehta 13 kg. Okvir je proizveden iz nerjavečega jekla in steklolaminata, ki se ponaša z visoko trpežnostjo in trdnostjo. Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Bazeni in dodatki za bazene se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, zabavo bodo priskrbeli celi družini!


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost300*200 cm
Teža13 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.