Stranišče Interactive Toilet Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka od 3 leta

Opis izdelka

Tako kot otroci, bodo zdaj tudi dojenčki s pleničk prešli na stranišče. Čas je ravno pravi! Čudovito stranišče Interactive Toilet za dojenčka Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo vsako igro z dojenčkom spremenil na nepredstavljivo doživetje. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo dojenčka Corolle z velikostjo od 36-42 cm posedli na čudovito malo stranišče v rožnato-beli barvni kombinaciji s sličico ljubkega medvedka. Zabava se bo začela v trenutku, ko bodo otroci odkrili 2 zvoka, ki ju stranišče daje. Realistično stranišče je izdelano iz prvorazrednih materialov in daje zvok splakovanja, prav tako pa daje zvok dojenčka, ki opravlja svojo potrebo. To odlično stranišče Interactive Toilet za otroke od 3. leta starosti ima prav tako dvižen pokrov, zahvaljujoč čemur ga lahko dojenček na polno porablja. Skupaj z njim se lahko na uporabo stranišča navaja tudi vaš malček!

Do detajlov dodelano originalno stranišče Interactive Toilet rožnato-bele barve z dodati je izdelan iz prvovrstnih materialov, ki so prijetni na dotik in bodo že v trenutku popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Za ure in ure zabave ne bo poskrbelo le stranišče za dojenčka, ampak predvsem zvoki, ki jih med igro daje. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Prepričajte se sami, zahvaljujoč temu odličnemu stranišču za dojenčke.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • stranišče za dojenčka
  • daje 2 zvoka
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.