Stolp iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Magic Tower Little Smoby 40 cm 6 skodelic Green 100% recikliren od 12 mes

Opis izdelka

Igrače iz kolekcije Smoby Green pomagajo varovati življenjsko okolje. Dečke in deklice od 12. meseca starosti bo zagotovo razveselil stolp za zlaganje Bio Magic Tower, ki je proizveden iz pravega sladkornega trsa. Stolp z višino 40 cm sestavlja 6 barvnih skodelic, ki se ena drugi popolnoma podajo, od največje do najmanjše. Skodelice za zlaganje so okrašene z naravnimi motivi, med katere spadajo sonček, oblaki, pikapolonice, metulji, zvezdice in lunice. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu pri proizvodnji, je igrača 100 % reciklirna, njen material pa je izdelan iz 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa, s čimer ne obremenjuje življenjskega okolja.

Francoski proizvajalec Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, zato je izdelek zapakiran v stilsko embalažo iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase predstavlja velik izziv tudi za proizvajalce igrač, med katerimi je Smoby eden izmed prvih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom igrače, ki varujejo življenjsko okolje. Stolp razvija otroške čute, z njim otroci spoznavajo nove barve in si izboljšujejo fino motoriko. Podobe na skodelicah bodo raziskovali s prstki, nežne barve pa bodo spodbujale njihovo domišljijo in predstavnost. Skodelice imajo zaobljene robove in so primerne za igro s peskovnikom in vodo.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom očarljive igrače s svojevrstno zgodbo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost10*10*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa16*10*17 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.