Stolp iz sladkornega trsa Bio Sugar Cane Magic Tower Smoby 40 cm 6 skodelic - iz kolekcije Smoby Green 100% recikliren od 12 mes

Opis izdelka

Presenetite svoje najmlajše z originalnimi igračami iz kolekcije Smoby Green. Za dečke in deklice od 12. meseca starosti smo pripravili izjemen stolp za zlaganje Bio Magic Tower, ki je proizveden iz pravega sladkornega trsa. To odlično igračo sestavlja 6 barvnih skodelic, ki se ena drugi popolnoma podajo, od največje do najmanjše. Skodelice z a zlaganje so okrašene s čudovitimi naravnimi vzorci, med katere spadajo sonček, oblaki, pikapolonice, metulji, zvezdice in lunice. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu pri proizvodnji, je stolp 100 % recikliren, njegov material pa je izdelan iz 90 % organske sestavine, ki je pridobljena iz hitro rastočega sladkornega trsa, s tem pa ne obremenjuje življenjskega okolja. Višina postavljenega stolpa meri 40 cm.

Francoski Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona z ročajem, ki se prav tako lahko 100 % reciklira. Proizvodnja igrač iz trajnostne umetne mase je dandanes velik izziv za vse proizvajalce in Smoby je eden izmed njih. Igrače, proizvedene iz rastlinskih virov so enako kakovostne in trpežne in imajo prav tako nežno površino, kot igrače iz plastike, proizvedene iz nafte, tako da razlike niti ne boste opazili. Priskrbite svojim otrokom igrače, ki varujejo življenjsko okolje. Stolp razvija otroške čute, z njim otroci spoznavajo nove barve in si izboljšujejo fino motoriko. Podobe na skodelicah bodo raziskovali s prstki, nežne barve pa bodo spodbujale njihovo domišljijo in predstavnost. Skodelice imajo zaobljene robove in so primerne za igro s peskovnikom in vodo.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače z lastno originalno idejo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost10*10*40 cm
Skupna višina40 cm
Dimenzije paketa11*11*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,22 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.