Stolp iz lončkov s 9 lončki Cotoons Super Magic tower Smoby 73 cm s funkcijami in sličicami od 12 mes

Opis izdelka

Stolp iz lončkov Cotoons Super Magic Tower Smoby je izjemna didaktična igrača za dojenčke, primerna že do 12. meseca starosti dalje. Paket je sestavljen iz 9 lončkov, ki so po velikosti razporejeni od najmanjšega do največjega. Vsak lonček je drugačne barve in okrašen s sličico Cotoons. Lončki za zlaganje se eden drugemu popolnoma podajo. Postavljeni lončki, ki se eden drugemu lepo prilagajajo, ne drsijo in ustvarijo čudoviti barvit stolp, ki je visok kar 73 cm. Lončki eden na drugemu lepo stojijo, zahvaljujoč utorom po robovih, ki se prilegajo zgornjemu delu drugega lončka. Vsak izmed lončkov ima na svojem dnu z zunanje strani različne sličice in rožice. Te lahko malčki pri igri v peskovniku odtisnejo in tako bodo njegove umetnije dobile tudi zanimiv vzorec. Prav tako s prijemanjem in raziskovanjem sličic otroci razvijajo svojo fino motoriko in s prstki spoznavajo nove oblike.

Didaktično igračo za otroke, lončke za sestavljanje lahko postavite enega na drugega in nastal bo preprost stolp. Lončke lahko tudi pospravite tako, da jih zložite enega v drugega, od največjega do najmanjšega saj se odlično ujemajo in tako ne bodo zasedali veliko prostora. S svojo barvno zasnovo in oblikam bodo prevzeli vse otroke, ki radi gradijo, še raje pa stolp iz lončkov Cotoons podirajo. Lončki so različnih barv in velikosti, tako da pomagajo otrokom prepoznavati različne barve in velikosti na igriv način. Z igro z lončki Cotoons se bodo otroci naučili ločiti pojme kot so vstavljanje, sestavljanje in večji – manjši.

Otroški lončki so idealna igrača tudi za peskovnike, igre v banji ali igranju s prelivanjem vode. Lončki za sestavljanje so izdelani iz prijetne in nežne umetne mase, v prikupnih in živih barvah. Okrašene so z reliefom in sličicami Cotoons. Priznani francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom igrače, ki so kakovostne in hkrati edinstvene. Plastični material je prijeten in žameten na dotik, primeren za nežne otroške rokice. To je kvalitetni evropski izdelek, ki ima certifikat kakovosti, ki pomeni, da izpolnjuje vse stroge evropske standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost20*20*73 cm
Skupna višina73 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.