Stolčki za otroke KidChair Smoby olivno zeleni modro siv in koralni z UV filtrom 50 kg nosilnost od 18 mes

Opis izdelka

Najnovejši otroški stolčki KidChair Smoby v čudovitih olivni, modro sivi in koralni barvi skupaj tvorijo brezčasni set, ki ga bodo uporabljali dečki in deklice že od 18. meseca starosti dalje. Dečki in deklice bodo navdušeni nad na dotik prijetnim in hkrati trdnim materialom, iz katerega so stolčki narejeni. Barve na otroških stolčkih bodo ohranile svoj čudoviti videz tudi po več letih, zahvaljujoč anti UV filtru, ki jih bo zaščitil pred sončnimi žarki. Trpežni stolčki so primerni za uporabo v notranjih prostorih in na prostem. Višina sedeža znaša 27 cm, njegove ostale dimenzije pa merijo 33*33*50 cm.

Stolčki stojijo na 4 trdnih nogicah, ki omogočajo zadostno stabilnost pri otroških igrah, ob tem pa se otroci lahko oprejo ob udoben naslon. Vsi robovi na stolčkih so zaobljeni in prijetni na dotik, otroci jih lahko brez težav uporabljajo. Stolčki so popolnoma prilagojeni otroškim potrebam, svojo uporabnost pa bodo našli pri piknikih na vrtu, otroških čajankah in praznovanjih, na njih bodo otroci udobno sedeli in uživali v svojem kosilu, risali ali barvali pobarvanke. Barve na stolčkih Smoby pri otrocih razvijajo predstavnost in domišljijo. Skupna nosilnost stolčkov znaša 50 kg. Navedena cena velja za set 3 stolčkov.

Francoski proizvajalec Smoby proizvaja originalne, varne in kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost33*33*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa42*20*33 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,3 kg
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovDa
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.