Stol za otroke 3 kom Kid Chair Smoby moder zelen in rumen z UV filtrom in nosilnostjo 50 kg višina sedeža 27 cm od 18 mes

Opis izdelka

Stolčki za otroke Kid Chair Outdoor, francoskega proizvajalca Smoby predstavljajo izjemno darilo za vse dečke in deklice že od njihovega 18. meseca starosti. Set 3 stolčkov v modri, zeleni in rumeni barvi je proizveden iz kakovostne in trpežne plastike, njihova površina pa je zaščitena z anti UV filtrom, zato barve ne bodo zbledele niti po več letih uporabe. Sedež vsakega stolčka je na višini 27 cm, skupna višina pa meri 50 cm. Razpolaga z nosilnostjo do 50 kg, zahvaljujoč naslonu pa se bodo otroci naučili samostojno sedeti v pravilnem položaju. Trpežne in robustne noge so proizvedene z moderno tehnologijo Blow Moulding, ki zagotavlja visoko stabilnost pri vsakodnevnih igrah.

Stolčki bodo v uporabi celo leto – v notranjih in zunanjih prostorih v času vrtnih praznovanj in srečanj ter kosilih, ali pa jih bodo uporabljali za sprostitev pri družabnih igrah. Skupne mere stolčka znašajo 33*33*50 cm. Francoski proizvajalec Smoby otrokom že več desetletij prinaša prvorazredne plastične igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost33*33*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa42*20*33 cm
Višina sedeža27 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodrá,zelená,žltá
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.