Stolček za hranjenje iz lesa Up & Down High Chair Beaba nastavljiv na 6 višin siv od 6-36 mes

Opis izdelka

Stolček za hranjenje Beaba Up & Down High Chair je primeren za vse otroke od 6. do 36. meseca starosti, ki začenjajo že samostojno sedeti in jesti gosto hrano. Stolček za hranjenje je nastavljiv po višini, zato ga boste preprosto prilagodili višini mize, za katero sedi cela družina. Stolček lahko nastavite na višino na 6 višin, od 70 do 90 cm, in to le z enim preprostim gibom. Proizveden je iz robustnih materialov – aluminija, lesa in plastike, ki skupaj ustvarjajo popolno harmonično celoto in iz stolčka naredijo edinstveni dizajnerski kos. Vsi otroci, ki sedijo v tem stolčku za hranjenje se bodo zahvaljujoč nastavljivi višini počutili del družine že od majhnih nog in se na ergonomskem stolčku naučili pravilno sedeti.

Maksimalna varnost

Stolček za hranjenje Beaba Up & Down lahko hitro sestavite in ne bo zavzemal veliko prostora. Sedež stolčka je udoben in zahvaljujoč 5-točkovnemu varnostnemu pasu tudi maksimalno varen. Za stabilnost stolčka skrbijo široko nameščene noge in palice, ki jih povezujejo. Dojenček od 6. meseca starosti, ki se šele uči samostojno sedeti, bo na sedežu udobno sedel in zajtrkoval, kosil in večerjal skupaj s svojo družino. Del stolčka Beaba je tudi snemljiva plastična mizica, ki jo lahko nadomestite z lesenim držalom. Velika prednost stolčka Beaba Up & Down je tudi opora za nogice, zato večjim otrokom nogice ne bodo visele v zraku. Nosilnost stolčka znaša do 50 kg. Skupaj s tekstilno vložko ga lahko uporabljajo otroci do 8. leta starosti.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • otroški stolček za hranjenje Beaba
  • nosilnost 50 kg
  • nastavljiva višina sedeža
  • snemljiva plastična mizica
  • opora za noge
  • kakovostni materiali – aluminij, les in plastika
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*57*102 cm
Skupna višina102 cm
Dimenzije paketa58*40*40 cm
Višina sedeža70 - 90 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,4 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.