Stolček za hranjenje z lupinico in počivalnikom Maxi Cosi Seat+High Chair Sage Smoby kombiniran z varnostnim pasom olivno zelen

Opis izdelka

Stolček za hranjenje z avtosedežem in počivalnikom Maxi Cosi, francoskega proizvajalca Smoby je odlična kombinacija 3v1, ki bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Pri negi za svojega najljubšega dojenčka bodo za hranjenje uporabljali stolček za hranjenje z višino 71 cm, nato pa bodo stolček preprosto spremenili na udoben počivalnik, v katerem lahko dojenčka po okusnem kosilu pozibajo in uspavajo. Za potovanja se lahko zanesejo na avtosedež z ergonomskim ročajem, tako da bodo lahko dojenčka peljali tudi v avtu, ob tem pa bo zaščiten tudi z varnostnim pasom. Večfunkcijski dodatek je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm.

Kombinacija stolčka za hranjenje, avtosedeža in počivalnika je proizvedena iz kakovostne in trdne umetne mase, prvorazredno kovinsko ogrodje pa omogoča otrokom preprosto vsakodnevno igro z dojenčkom. Olivno zelena barva v kombinaciji s temnim ogrodjem deluje elegantno in brezčasno, otrokom bo všeč že na prvi pogled. Različne možnosti uporabe igrače za dojenčke prinašajo otrokom še več veselja ob igri in še bolj pristno doživetje. Deklice se rade igrajo mamice, skrbijo za svoje dojenčke, kot za lastne otroke. Na igriv način si razvijajo jezikovne in komunikacijske spretnosti, fino motoriko in občutek za skrb. Dojenček ni del paketa.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec, ki že desetletja prinaša otrokom prvorazredne igrače. Plastika je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost45*41*71 cm
Skupna višina71 cm
Dimenzije paketa45*41*71 cm
Skupna dolžina45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,16 kg
Opombano baby
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.