Set 3 stolčkov - stolček KidChair Smoby zelen/moder/siv z UV filtrom od 18 mes

Opis izdelka

Kakovostni otroški stolčki KidChair Smoby v različnih barvah – zeleni, modri in sivi, predstavljajo prikupne stolčke, ki bodo presenetili in razveselili vsakega otroka od 18. meseca starosti. Dečki in deklice bodo hvaležni na dotik prijetnemu in hkrati trdnemu materialu, iz katerega so stolčki izdelani. Barve na otroških stolčkih bodo še dolga leta ohranile svoj sveži videz, zahvaljujoč anti UV-filtru, ki jih bo obvaroval pred sončnimi žarki. Stolčki za otroke se lepo podajo tako do interjerja kot tudi eksterierja. Višina sedeža stolčka znaša 27 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 33*33*50 cm.

Otroški stolčki stojijo na 4 trdnih nogicah, ki omogočajo zadostno stabilnost pri otroških igrah, kjer se lahko otroci opirajo na udoben naslon. Vsi robovi na stolčkih so zaobljeni, prijetni na dotik, otroci pa bodo z njimi preprosto ravnali. Stolčki so popolnoma prilagojeni potrebam otrok in bodo svojo uporabnost našli tudi pri čajankah, vrtnih piknikih in različnih druženjih. Barve na stolčkih Smoby pri otrocih razvijajo predstavnost in domišljijo. Skupna nosilnost stolčka znaša 50 kg. Navedena cena velja za celotni set 3 stolčkov.

Francoski proizvajalec Smoby proizvaja originalne, varne in kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost33*33*50 cm
Skupna višina50 cm
Dimenzije paketa42*20*33 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnost50 kg
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.