Stolček za hranjenje Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka z 2 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Stolček za hranjenje Violette za dojenčke z izdaje Baby Nurse je kakovostna igrača, primerna za deklice že od 18. meseca starosti. V sedežu bo udobno sedel dojenček z velikostjo 42 cm. Čudovita barvna zasnova v rožnatih odtenkih v kombinaciji s francoskim dizajnom bo razveselila otroke že na prvi pogled. Visoko naslonjalo stolčka bo poskrbelo, da dojenčki ne bodo padli ven, na stolčku za hranjenje pa jih bodo mamice preprosto nahranile, medtem ko se lahko dojenček zabava z barvnimi obročki na sprednjem delu. Na spodnjem delu bodo otroci našli priročen prostor za shranjevanje, kamor lahko odložijo različne dodatke in pripomočke za dojenčka.

Za hranjenje dojenčka sta na voljo tudi krožniček v obliki srčka ter priročna žlička. Stolček za hranjenje je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je hkrati gladka in prijetna na dotik. Dodatek za igro z dojenčki je odlično darilo za deklice, ki se rade igrajo z dojenčki in zanje skrbijo. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, z njo pridobivajo občutek za odgovornost in se približujejo svetu odraslih. Mere stolčka za hranjenje so 34*46*68 cm. Dojenček ni del paketa.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika, iz katere je stolček za dojenčke izdelan je trdna in kakovostna, hkrati pa lahka in prijetna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne umetne mase, ki je prestala evropske teste kakovosti.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost34*46*65 cm
Skupna višina65 cm
Dimenzije paketa39*9*59 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,2 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.