Stolček za hranjenje Highchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby z 2 dodatki za 42 cm dojenčka od 18 mes

Opis izdelka

Stolček za hranjenje Highchair Natur iz priljubljene kolekcije Baby Nurse predstavlja odličen dodatek za igro z dojenčki, ki bo razveselil vse deklice od 18. meseca starosti. Stolček je primeren za dojenčke igrače z največjo velikostjo 42 cm. Čudovita barvna zasnova v pastelnih odtenkih bele in rožnate v kombinaciji s francoskim dizajnom bo razveselila otroke že na prvi pogled. Visoko naslonjalo na stolčku bo poskrbelo, da bodo dojenčki sedeli stabilno in jih bodo mamice z jedilne mizice udobno nahranile. Na sprednjem delu stolčka je igra obročkov za nizanje, na spodnjem pa je priročen prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci odložijo različne dodatke in pripomočke za dojenčka.

Za hranjenje dojenčka sta na voljo tudi moder krožniček in velika žlička. Stolček za hranjenje je iz kakovostne in trdne umetne mase, ki je trpežna in hkrati prijetna na dotik. Dodatek za igro z dojenčki je odlično darilo za deklice, ki se rade igrajo z dojenčki, jih hranijo in zanje skrbijo. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti, z njo pridobivajo občutek za odgovornost in se približujejo svetu odraslih. Dimenzije stolčka za hranjenje dojenčka so 34*46*65 cm. Dojenček ni del paketa.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost34*46*65 cm
Dimenzije paketa36*11*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.