Stolček za hranjenje High Chair 2in1 Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka rožnati

Opis izdelka

Originalni stolček za hranjenje 2v1 za dojenčka High Chair 2in1 Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle predstavlja odličen dodatek, ki vašemu otroku med igro z dojenčkom Corolle ne sme manjkati. Kot edina e-trgovina na trgu bomo vaše otroke razveselili s tem izjemnim stolčkom za dojenčka, ki ima popolnoma dodelane detajle in se ponaša z modernim dizajnom. Ta odličen stolček za hranjenje v rožnati barvi je namenjen igri z dojenčki Corolle z velikostjo 36-42 in bo zabaval otroke od 3. leta starosti. Stolček iz prvovrstnih materialov lahko uporabljate na dva načina, zato se ga otroci ne bodo nikoli naveličali. Stolček 2v1 Corolle lahko otroci uporabljajo kot visoki stolček za hranjenje ali pa kot običajen stolček z mizico. Zahvaljujoč temu čudovitemu stolčku se bo dojenček Corolle hitro naučil sedeti, hranjenje pa bo prava zabava.

Ta izjemni stolček za hranjenje 2v1 Mon Grand Poupon Corolle bo dvignil igro z dojenčkom na višjo raven in vašim malčkom priskrbel ogromno odličnih doživetij. Neverjetno dodelani detajli stolčka Mon Grand Poupon in prvovrstni materiali, ki so prijetni na dotik bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki razvija otroško domišljijo in komunikacijske spretnosti. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • stolček za hranjenje 2v1
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost52*23*23 cm
Skupna višina52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.