Stolček za hranjenje iz lesa Beaba Up&Down High Chair nastavljiv 6 višin sivo-bel

Opis izdelka

Otroški stolček za hranjenje Beaba Up & Down High Chair je primeren za otroke od 6. do 36. meseca starosti, ki začenjajo s samostojnim sedenjem in hranjenjem. Stolček za hranjenje je nastavljiv po višini, tako da ga lahko preprosto prilagodite višini mize, za katero sedi celotna družina. Stolček lahko nastavite na 6 po višini nastavljivih položajev od 70 do 90 cm, to pa samo s preprostim gibom. Izdelan je iz robustnih materialov – aluminija, lesa in plastike, ki ustvarjajo popolno harmonično celoto, to pa iz stolčka naredi edinstveni dizajnerski kos. Vsi otroci, ki sedijo v tem stolčku se zahvaljujoč nastavljivi višini počutijo kot del družine že od in se že malega na ergonomskem sedežu učijo pravilno sedeti.

Popolna varnost

Stolček za hranjenje Beaba Up & Down lahko hitro zložite in ne bo zavzemal skoraj nobenega prostora. Sedež je udoben in zahvaljujoč 5-točkovnemu pasu tudi maksimalno varen. Stabilnost stolčka spodbujajo široko postavljene nogice in palice, ki jih povezujejo. Otrok od 6. meseca starosti, ki je uči samostojnega sedenja in hranjenja, bo udobno sedel na stolčku in zajtrkoval, kosil ali pa večerjal z ostalo družino. Del stolčka za hranjenje Beaba je tudi snemljiva plastična mizica, ki jo lahko nadomestite z lesenim držalom. Velika prednost stolčka Beaba Up & Down so prav tako stopničke za nogice, tako da večjemu malčku ne bodo visele v zraku.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovanju novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Vsi izdelki za nego otrok so kakovostni in hkrati preprosti za uporabo. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • stolček za hranjenje za otroke Beaba
  • nastavljiva višina sedeža
  • snemljiva plastična mizica
  • stopničke za nogice
  • kakovostni materiali - aluminij, les in plastika
  • moderni francoski dizajn
  • prvorazredna francoska kakovost
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 6 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost68*57*102 cm
Skupna višina102 cm
Dimenzije paketa58*40*40 cm
Višina sedeža70 - 90 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7,4 kg
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.