Stolček za hranjenje za dvojčka Twin Highchair 2in1 Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka in 4 dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Stolček za hranjenje za dojenčka dvojčka iz serije Baby Nurse predstavlja izjemno igračo, s katero se bodo zabavale vse deklice od 2. leta starosti. V sedež bosta udobno sedla dva dojenčka z velikostjo 42 cm. Stolček za dojenčke je proizveden v nežni pastelni rožnati in beli barvi, s svojim dizajnom francoskim videzom bo očarala vse deklice že na prvi pogled. Visoko naslonjalo stolčka bo poskrbelo, da dojenčki ne bodo padli ven, s pomočjo mizice na stolčku pa jih bodo mamice preprosto nahranile. Na spodnjem delu se nahaja prostoren predalček, kamor lahko otroci pospravijo svoje pripomočke.

Stolčka lahko s podstavka položite na tla in tako bo nastala originalna in čudovita dvostranska gugalnica za oba dojenčka. Deklica se lahko tako zabava z dvema dojenčkoma hkrati, jih ziba in obenem z njima komunicira. Del seta so tudi 4 dodatki, med katerimi sta 2 žlički in 2 krožnička. Zahvaljujoč temu je stolček za hranjenje za dvojčka odlično darilo za sorojence, z njim se bo igralo več otrok skupaj in si skupaj izmišljali različne zgodbe in scenarije pri negi dojenčkov. Na tak način si razvijajo komunikacijske sposobnosti, razvijajo besedni zaklad in hkrati vadijo fino motoriko. Mere stolčka za hranjenje so 48*34*58 cm. Dojenčki niso del paketa.

Francoski Smoby je vodilni francoski proizvajalec vrhunskih otroških igrač. Igrače Smoby spodbujajo razvoj otroške domišljije in fantazije, pritegnile bodo vsakega malčka, zato je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost48*34*58 cm
Dimenzije paketa50*14*52 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.