Steklenička z mlekom in zvokom Milk Bottle with Sound Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka od 3 leta

Opis izdelka

Hranjenje dojenčka bo za vašega otroka zahvaljujoč znamki Corolle odlično doživetje.Steklenička z mlekom in zvokom za dojenčka Mon Grand Poupon Corolle ne sme manjkati nobenemu dojenčku Corolle z velikostjo od 36-42 cm. Kot edina e-trgovina na tržišču vašim otrokom prinašamo ta edinstveni dodatek za igro v podobi stekleničke z mlekom. Steklenička z mlekom in ljubkim potiskom daje tudi 3 realistične zvoke, zato odo otroci imeli občutek, kor da hranijo pravega dojenčka. Zahvaljujoč temu dodatku za dojenčka Corolle bo vsaka igra s tem dišečim dojenčkom nepozabna in bo otrokom prinesla ogromno novih doživetij.

Popolnoma dodelani detajli stekleničke z mlekom za dojenčke Mon Grand Poupon in prvovrstni materiali, ki so prijetni na dotik bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Prepričajte se sami, zahvaljujoč tej čudoviti steklenički z mlekom, ki daje 3 realistične zvoke hranjenja.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • steklenička z mlekom in zvokom
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79
Tehnične lastnosti
Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloDesigned in France
Velikost5*15*20 cm
Kartonska embalažaDa
Teža0,12 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvatyrkysová
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …