Steklenička bidon za učenje pitja Beaba Learning Cup 2in1 Pink 210 ml s slamico rožnata od 4 mes

Opis izdelka

Steklenička Beaba za učenje pitja, prestižne francoske znamke Beaba je idealna za spodbujanje samostojnosti dojenčkov. Steklenička za učenje pitja 2v1 omogoča najmlajšim otrokom samostojno pitje, in to že od 4. meseca starosti. Steklenička s prostornino 210 ml je izjemno trpežna in 100% vodoodporna, zato je prav ustvarjena za domačo uporabo ter tudi na sprehodih. Ta trdna plastična rožnata steklenička za pijačo ima dve priročni držali in dva različna nastavka, zahvaljujoč katerim bo ohranjanje pitnih navad še bolj zabavno.

Stekleničko Bidon Beaba lahko otroci uporabljajo že od 4. meseca dalje, kasneje pa jo prilagajajo svojim potrebam. Na začetku bodo uporabljali le nastavek z dudo, kasneje pa pokrovček z nastavkom, ki spominja na slamico. Starši boste zagotovo hvaležni snemljivim ročajem. Ko bodo otroci iz stekleničke že znali piti, lahko držala tudi snamete. Prednost stekleničke je tesnilni pokrovček, ki ne bo prepustil niti kapljice tekočine, zato je steklenička idealen pripomoček za potovanja. Stekleničko Beaba priporočamo prati ročno ali pa v pomivalnem stroju na nežnem programu.

Priljubljena francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo tudi zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadovoljijo potrebe zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • steklenička za učenje pitja
  • primeren od 4. meseca
  • prostornina 210 ml
  • snemljivi ročaji
  • 2 nastavka
  • BPA free
  • moderni francoski dizajn
  • inovativni kakovostni izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Starost4months
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*7*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,14 kg
Prostornina L210 ml
OpombaBPA free
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.