Stavbena garnitura v vozičku BB Abrick Écoiffier na vlečenje s 40 velikimi kockami od 12 mesecev

Opis izdelka

Gradbeni komplet v vozičku BB Abrick francoskega proizvajalca Écoiffier je odlično darilo za fantke in deklice od 12 mesecev. Komplet vsebuje 40 kock v originalnem modrem vozičku, katerega zgornji del služi tudi kot podloga za sestavljanje. Barvite kocke so različnih velikosti in z njimi lahko zgradite veliko zanimivih stavb in oblik. Z barvnimi kockami se dobro manipulira, saj se enostavno vstavljajo ena v drugo. Voziček je opremljen z zložljivim ročajem, s katerim lahko otroci voziček enostavno prenašajo kamorkoli. Velika kolesa zagotavljajo stabilnost vozička, po vsaki igri pa si lahko otroci kocke pospravijo in se tako učijo redoljubnosti.

Voziček in kocke sta izdelana iz trdega plastike z zaobljenimi robovi za maksimalno varnost otrok. Nežna barvna izvedba deluje na otroke harmonično in pomirjujoče. S tem, ko otroci načrtujejo, oblikujejo in sestavljajo stavbe iz kock, se pri njih razvija logično in prostorsko mišljenje. Raziskujejo, kako se posamezne kocke vstavljajo ena v drugo, zanimajo se za zunanji svet. Z manipulacijo s kockami krepijo fine motorične sposobnosti in ročne spretnosti. Voziček s kockami prispeva k telesnemu in duševnemu razvoju otroka in zato ne sme manjkati v otroški sobici.

Francoski proizvajalec Écoiffier že več desetletij izdeluje kakovostne plastične igrače, ki ne vsebujejo škodljivih snovi in so varne za najmlajše. Originalne igrače iz kolekcije BB Abrick izpolnjujejo najvišje evropske standarde in pomagajo otrokom razvijati njihove sposobnosti že od zgodnjega otroštva. Francosko podjetje Écoiffier prinaša fantom in deklicam igrače, ki so vplivane z najnovejšimi trendi, po ugodni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.