Sprehajalček, voziček in prikolica Buggy 3v1 BIG z zavoro za poganjalce New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 mes

Opis izdelka

Sprehajalček, voziček in prikolica Buggy 3v1 priznanega nemškega proizvajalca BIG je originalna multifunkcionalna igrača, ustvarjena za dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti. Lahko ga namestite na vse poganjalce BIG Bobby Cars – New, Classic, Scooter, Neo in Next. Ta moderna igrača v čudoviti, sivo-beli barvni kombinaciji z rdečimi dodatki je univerzalna – manjši otroci jo bodo uporabili kot varen sprehajalček, z njim bodo delali svoje prve korake, kasneje ko voziček za svoje igrače, dojenčke, po nekem času pa jo lahko pripnejo tudi kot prikolico in se igrajo šoferje. Multifunkcijska prikolica raste skupaj z otrokom.

Na sprednjem delu sprehajalčka se nahaja zaščita, da se ne bi prevrnil, ki hkrati razpolaga tudi z zavoro na kolesih, ki jo bodo otroci uporabili pri prevažanju svojih igrač kot v vozičku. Kakovostna kolesa so prijetno mehka in tiha, primerna za notranje prostore kot tudi zunanje. Ko bodo otroci uporabljali sprehajalček kot prikolico, bodo zagotovo hvaležni za preprost priklop s pomočjo zatiča. Na zadnji strani igrače za plastično mrežico se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci shranijo različne drobnarije in igrače. Površino sprehajalčka prekrivajo različne vesele sličice barvitih figuric. Zaobljeni del ročaja daje otrokom občutek gotovosti, saj je prilagojen majhnim otroškim rokicam.

Površina prikolice je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo obdržala svoje čudovite barve tudi dlje časa. Uporabljene, zdravju neškodljive materiale je mogoče reciklirati, tako da ne škodujejo življenjskemu okolju. Aplicirane proizvodnje tehnologije zagotavljajo visoko stabilnost sprehajalčka, vozička in prikolico Buggy 3v1 in varnost za otroke. Vsi robovi so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Mere prikolice znašajo 48*36*43 cm, kjer je njena dolžina 48 cm, višina pa 43 cm.

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost48*36*43 cm
Skupna višina43 cm
Skupna dolžina48 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.