Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker MiniKiss 3in1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 mes

Opis izdelka

Sprehajalček in voziček za dojenčka Croc Baby Walker 3v1 iz izdaje Minikiss, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 12. meseca starosti dalje, ki se radi igrajo s svojimi dojenčki. Večfunkcijski sprehajalček v nežni svetlo modri barvi bo vašim najmlajšim pomagal pri njihovih prvih korakih kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo občutek varnosti in tako osvajajo pravilne gibe. Starše bo razveselila funkcija zaviranja – z zatičem na kolesih lahko sprehajalček preprosto zaustavijo, kar otrokom zagotavlja varnost. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – sedež lahko nastavite tako, da dojenček sedi v smeri vožnje ali pa obrnjen k otroku. Otroci se bodo učili hoditi, hkrati pa bodo komunicirali s svojim dojenčkom. 

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, ki se podajo tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss. Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem s sedeža. Zaobljeni ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam in jim omogoča lahko uporabo sprehajalčka. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko odnesejo na obiske in izlete. Pri igri nege za dojenčka se otroci na igriv način približujejo svetu odraslih. Izboljšujejo si fino motoriko, ročne spretnosti in prav tako komunikacijske in jezikovne veščine pri pripovedovanju različnih zgodb.

Skupne mere izdelka so 50*45*47 cm, za voziček je primeren dojenček z največjo velikostjo 30 cm, ki pa ni del paketa. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne originalne ideje. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.