Sprehajalček, voziček in avtosedež za živalce Animal MiniKiss 3v1 Smoby z zavoro in varnostnim pasom od 12 mes

Opis izdelka

Sprehajalček, voziček in avtosedež 3v1 iz serije MiniKiss, francoskega proizvajalca Smoby je primeren za vse deklice in njihove dojenčke že od 12. meseca starosti. Multifunkcijska igrača v nežnih barvah sive, zelene, oranžne in bele pomaga otrokom z njihovimi prvimi koraki kot sprehajalček. Nanj se lahko opirajo, pridobivajo občutek gotovosti in tako osvajajo pravilne gibe. Njihova varnost je zagotovljena zahvaljujoč ročicam na kolesih s funkcijo zaviranja. Sprehajalček služi kot voziček, kamor lahko položite dojenčka v dva položaja – zahvaljujoč vrtljivemu sedežu lahko dojenček sedi obrnjen k otroku ali pa v smer vožnje. Otroci se bodo naučili hoditi, hkrati pa bodo komunicirali s svojim dojenčkom.

Voziček za dojenčke ima na straneh prikazane vesele sličice živalic, odlično pa se poda tudi z dojenčki v živalskih kostumih iz izdaje MiniKiss (zajček, srnjaček in lisička). Varnostni pas bo dojenčka zaščitil pred padcem iz sedeža. Ergonomski ročaj je popolnoma prilagojen majhnim otroškim rokicam. Snemljiv sedež služi otrokom kot priročen avtosedež, ki se lahko prenaša, skupaj z dojenčkom ga lahko odnesejo na obiske in izlete. Igrača je visoka 47 cm, njene ostale dimenzije pa merijo 50*45*47 cm. Dojenček ni del paketa.

Igro z dojenčki obožuje veliko otrok, predvsem pa male deklice. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otrok. S skrbjo za dojenčke se na igriv način približujejo svetu odraslih. Izboljšujejo si fino motoriko, ročne spretnosti in prav tako komunikacijske in jezikovne sposobnosti pri izmišljanju različnih zgodb. Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, saj je žametna na dotik. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost50*45*47 cm
Dimenzije paketa49*15*58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,3 kg
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.