Sprehajalček z zvokom in lučko Minnie Mouse&Friends Activity Walker Kiddieland od 9 meseca

Opis izdelka

Sprehajalček v motivu Minnie je zasnovan za najmlajše otroke od 9. do 36. meseca starosti. Je izjemni motorični pripomoček za otroke, ki vsebuje mnogo funkcij s svetlobnimi in zvočnimi učinki, ki pomagajo pri prvih korakih. Zahvaljujoč široki namestitvi koles je sprehajalček za otroke zelo stabilen in omogoča zadostno oporo. Ročaj hojice je na idealni višini za malčke, in tudi ko je malček ne drži za ročaj, se lahko nanjo udobno opre in ne bo padel. Čudovite melodije, zvoki in lučke na sprehajalčku bodo otroke prevzele že na prvi pogled, razvijali bodo svojo predstavnost in domišljijo.

Sprehajalček je ovalne oblike in je zato za otroka popolnoma varen. Otroški sprehajalček je bele barve, ki je odlično združena z barvito junakinjo Minnie, tako da je sprehajalček primeren predvsem za deklice, ki jim bo služil kot didaktična igrača. Na sprednji strani so različne tipke in vrtljivi valji, ki jih bodo otroci preiskovali in tako na igriv način prepoznavali nove barve in oblike. Paketu so priložene tudi 3 baterije tipa AA.

Kiddieland je proizvajalec igrač za malčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi po Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovosten in varen sprehajalček
  • Disneyjev dizajn junakinje Minnie
  • elektronske funkcije – baterije v paketu
  • za vsestranski razvoj otrok
  • za otroke od 9. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 9 mesecev
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 included
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.