Sprehajalček Cotoons Smoby s kockami, lučko in melodijo rožnati od 12 mes

Opis izdelka

Sprehajalček Smoby Cotoons za najmlajše otroke od 12. meseca starosti je čudovit barven pripomoček za otroke pri njihovih prvih korakih, ki vsebuje še lučke in zvoke. Zahvaljujoč široki razdalji med kolesi je hojica stabilna, varna in čvrsta med premikanjem. Otrokom omogoča zadostno oporo med njihovimi prvimi koraki. Ročaj sprehajalčka je na idealni višini za malčke, in tudi ko ga malček ne drži za ročaj, se lahko nanj udobno opre in ne bo padel. Otroški sprehajalček ima na sprednjih kolesih praktičen gumb, ki onemogoči gibanje hojice. 

Sprehajalček Cotoons je ovalne oblike in je zato za otroka popolnoma varen. Zaobljena oblika daje celotnemu dizajnu edinstveno noto. Otroški sprehajleček Cotoons je zasnovan v čudoviti kombinaciji žive rožnate in bele barve ter zelenim detajlom na ročaju in kolesih. Igrača z mnogo različnimi funkcijami sije z barvitostjo kot spomladanski vrt poln rož. Prijetni zvok po metu kocke v odprtino bo otroke pritegnil in jih zabaval. Otroški sprehajalček služi otrokom tudi kot didaktična igrača. Sveti in igra čudovite melodije.

V sredini otroškega pripomočka za najmlajše so barvasti motivi junakov Cotoons in odprtine za kocke. Otroci bodo vstavljali kocke v luknje, glede na oblike. S tem načinom se bodo učili prepoznavati barve in oblike. To je za otroke zelo zabaven način igre, ki jih bo zabaval ure in ure. Izdelki Smoby so visoko kakovostni in nosijo evropske certifikate kakovosti. Ima čvrsta plastična kolesa. Material sprehajlčak je prijeten na dotik. Smoby je priznana francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Dimenzije izdelka merijo 51*47*43 cm.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost51*47*43 cm
Skupna višina47 cm
Dimenzije paketa45*18*57 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
EmbalažaDa
Teža2,69 kg
Opombabattery: 2x LR44
Barvaružová
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha