Športni voziček s tekstilno prevleko Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka višina ročaja 58 cm od 18 mes

Opis izdelka

Športni voziček s tekstilno prevleko Pushchair Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca, ki se rade igrajo z dojenčki. Originalna zasnova v nežnih pastelnih barvah bo očarala male mamice, ki bodo v sedež lahko posedle dojenčke z velikostjo do 42 cm. Na sedežu je kakovostno blago z modnim vzorcem. Voziček je lahek za vodenje, ročaj je na višini 54 cm od tal. Dojenček ni del paketa.

Kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno in kakovostno plastiko zagotavlja otrokom nemoteno doživetje pri vodenju vozička in svojega priljubljenega dojenčka. Deklice se lahko z njim podajo na sprehode v park, uporabljajo ga lahko v notranjih in zunanjih prostorih. Igra z dojenčki je čudovita igra, ki jo obožujejo vse male deklice. Takšna igra vsestransko pripomore k razvoju otrok, učijo se odgovornosti in se na naraven in igriv način približujejo svetu odraslih. Mere izdelka znašajo 58*38*58 cm, voziček je skladen in preprost za uporabo.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost58*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*13*60 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Opombano baby
Barvabež
Primerno za punčko (igračo)42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.