Športni in globoki voziček Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Smoby 3v1 z nosilko za dojenčka rožnati vzorčasti

Opis izdelka

Smoby voziček Trio Pastel Maxi & Quinny 3v1 je izjemen voziček za dojenčka, ki se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni buggy voziček ali pa ga deklica uporablja kot nosilko za dojenčka, v katerem lahko dojenček spi. Dekliški voziček je izdelan v brezčasni in modni barvni kombinaciji rožnate, sive in bele, ki bodo navdušile vsako malo mamico od 3. leta starosti dalje. Igrača za deklice je odličen dodatek za nego dojenčkov, saj deklice z veseljem skrbijo za svoje dojenčke, kot za prave. Zahvaljujoč vozičku Smoby, se lahko svojim dojenčkom sprehajajo po svežem zraku, ga uspavajo v vozičku ali posteljici. Voziček je primeren za dojenčka z velikostjo 42 cm. Da bi bil dojenček za igranje med prevozom varen, je na sedežu tudi varnostni pas. Plastičen sedež vozička je oblazinjen s posebnim blagom.

Kolesa so narejena iz gume. Sprednja kolesa se vrtijo za 360 stopinj, voziček pa je stabilen in preprosto vodljiv. Športni del košarice lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košarico in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček. Ročaj na otroškem vozičku je ergonomsko oblikovan, da bi ga deklice – mamice lahko udobno držale. Višina ročaja od tal znaša 66 cm. Globoki del košarice ima praktično držalo, tako da se lahko preprosto prenaša. Voziček razpolaga tudi s prostorom za shranjevanje pod sedežem, kamor lahko deklice pospravijo dodatke za svojega dojenčka.

Dizajn vozička za dojenčke je originalen in realističen, s prijetnim vzorcem in je videti kot pravi voziček za dojenčke. Vožnja dojenčkov v vozičku je priljubljena igra vseh najmlajših deklic. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. Razvijajo se jezikovne in komunikacijske spretnosti otrok, fina motorika in občutek za skrb. S skrbjo za dojenčke se deklice približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Prav s posnemanjem življenja odraslih se otroci kasneje naučijo kako se orientirati v realnem svetu. Rožnati voziček Trio Pastel je za to idealno sredstvo. Voziček je čvrste kovinske konstrukcije, je lahek in hkrati stabilen. Mere vozička za dojenčke znašajo 52*39*66 cm.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. Voziček lahko na preprost način zložite in ga tako lahko vzamete s seboj kamorkoli, saj ne bo zavzel veliko prostora. Ni pomembno, na kakšen način se bo vaša deklica z vozičkom igrala, kot s tradicionalnim vozičkom, buggy vozičkom ali kot nosilko, zagotovo se bo z njim izjemno zabavala. 

Lastnosti

  • čudoviti voziček za dojenčke 3v1
  • globoki voziček, buggy in nosilka
  • večnamenska uporaba
  • rožnata barva
  • primerna od 3. leta
  • za dojenčka z velikostjo od 32 do 42 cm
  • z gumiranimi kolesi
  • trpežna plastična konstrukcija
  • kvaliteten francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost52*39*66 cm
Skupna višina66 cm
Dimenzije paketa34*20*53 cm
Skupna dolžina52 cm
Višina ročaja66 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,0 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.