Spomin Peppa Pig Identic Educa 36 kartic

Opis izdelka

Spomin Identic Peppa Pig je fantastična igra spomina s pravljičnim motivom Pujse Peppe, priljubljene družine prašičkov, ki navdušuje otroke po celem svetu. Spomin vsebuje 36 kartic z ljubkimi sličicami, ki bodo preverile spomin vseh otrok. Ta velik spomin bo zabaval otroke in njihove prijatelje in tudi celo družino. Posamezne kartice tega spomina za otroke so iz kakovostnega debelejšega materiala z visoko trpežnostjo in prožnostjo. To pomeni, da se njihovi robovi ne bodo kar tako zmečkali, z mize pa se preprosto dvigajo.

Posamezne sličice so si med seboj dovolj različne, da bi jih lažje prepoznali in si jih zapomnili. Ta igra spomina bo otroke na zabaven način učila prepoznavati predmete in hkrati razmišljati – igra spomin ima pozitivne učinke na kratkotrajni spomin, prepoznavanje barv in oblik. Igra je namenjena otrokom od 3. leta starosti, z njo pa se bodo zabavali tudi starši, prijatelji in cela družina.

Spomin je idealna igrača za doma, ko je zunaj slabo vreme ali pa bo ob večerih nadomestila gledanje televizije. Španska znamka Educa zagotavlja visoko evropsko kakovost – izdelki pred odpremo preidejo več stopenjski strogi kontroli. Educa izdeluje različne logične igre, ne le izdelke iz kategorije iger spomina.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa25*25*5,6 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov36
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.