Spalna vreča s sličicami Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka od 24 mes

Opis izdelka

Sladke sanje niso še nikoli bile slajše. Čudovita spalna vreča Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo vsem dojenčkom velikosti od 36-42 cm prinesla nemotene sanje. Bela spalna vreča Corolle s čudovitim otroškim potiskom je na prvi pogled videti kot prava, mi pa vam jo ponujamo kot edina e-trgovina na spletu. Spalna vreča s preprostim zapenjanjem bo v trenutku navdušila vse male mamice, deklice od 24. meseca starosti, ki vsak večer dajejo spat svoje dojenčke. Zahvaljujoč izjemni spalni vreči Mon Grand Poupon bo igra z dojenčkom Corolle nepozabna in bo otrokom prinesla mnogo novih doživetij in čudovitih spominov.

Čudovita in edinstvena spalna vreča Mon Grand Poupon se lahko zahvaljujoč vrvicam na straneh preprosto prilagodi velikosti dojenčka, ki se bo v njej počutil kot zavit v vato. Popolnoma dodelani detajli spalne vreče Mon Grand Poupon in prvovrstni materiali, ki so prijetni na dotik bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromnemu številu dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Spalno vrečo Mon Grand Poupon Corolle lahko perete pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • spalna vreča za dojenčke igrače
  • preprosto zapenjanje
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 24. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloDesigned in France
Barvabela
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna