Spalna vreča za dojenčke Classic toTs-smarTrike modri ptički 100 % jersey bombaž od 0 mes

Opis izdelka

Spalna vreča za najmlajše otroke Classic toTs-smarTrike je prikupna in prijetna spalna vreča, primerna za najmlajše otroke že od njihovega rojstva dalje. V njej lahko prijetno zaspi vsaka mala deklica ali deček. Zgornji del se lahko odpre, preostali del pa je v celoti zašit. Otroška spalna vreča je nežna in mehka za otroško kožo, otroci bodo v njej sladko spančkali in s tem, ko so popolnoma zaviti se vam ni treba bati, da bi ponoči ali v času popoldanskega počitka kam zbežali. Glede na velikost je spalna vreča za dojenčke primerna za otroke od njihovega rojstva pa do 6. meseca starosti.

Otroci, ki so zaviti v spalno vrečo, se počutijo udobno in varno in imajo občutek, da imajo svoje najbližje vedno pri sebi. Najmlajši otroci imajo pri spanju raje nežnejše barve, zato je spalna vreča za najmlajše nežne belo modre barvne kombinacije. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bo spalna vreča hitro postala najljubši del spanja vsakega dojenčka. Spalna vreča je zasnovana v nežni modri barvi v kombinaciji z belo, krasita pa jo dva modra ptička, ki bosta dojenčkom prepevala uspavanke za sladke sanje.

Proizvajalec smarTrike je priznani proizvajalec otroških triciklov in skirojev, ki so znani po celem svetu. Najnovejša serija izdelkov smarTrike so dodatki za nego dojenčkov in malčkov, toTs. So del inovativne kategorije izdelkov, ki vsebuje priročne in hkrati stilske rešitve za vsakodnevne potrebe malčkov in njihovih staršev. Tots nudi najmodernejše stilske kolekcije visoko kakovostnih izdelkov, ki popolnoma izražajo okus staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toTs smarTrike sta združeni visoka kakovost in dostopna cena, medtem ko stil še vedno ostaja na visoki ravni.

Lastnosti

  • spalna vreča je proizvedena iz 100% jersey bombaža
  • primerno za najmlajše otroke od 0. meseca
  • nežna barvna zasnova
  • motiv modrih ptičkov
  • idealna za miren spanec najmlajših
  • izpolnjuje najstrožje evropske standarde
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Opomba1 tog
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.