Spalna vreča Bag Sleeper Coral Mon Premier Poupon Bebe Corolle za 30 cm dojenčka od 18 cm

Opis izdelka

Sladke sanje niso še nikoli bile slajše. Čudovita spalna vreča Bag Sleeper Coral z delavnice francoske znamke Corolle bo vsem dojenčkom velikosti 30 cm prinesla nemotene sanje. Spalna vreča Corolle v čudoviti koralni barvi je na prvi pogled videti kot prava, mi pa vam jo ponujamo kot edina e-trgovina na spletu. Spalna vreča s preprostim zapenjanjem bo v trenutku navdušila vse male mamice, deklice od 18. meseca starosti, ki vsak večer dajejo spat svoje dojenčke. Zahvaljujoč izjemni spalni vreči Mon Premiere Poupon Bebe bo igra z dojenčkom Corolle nepozabna in bo otrokom prinesla mnogo novih doživetij in čudovitih spominov.

V čudoviti rožnati spalni vreči Mon Premier Poupon Bebe se bodo dojenčki Corolle počutili kot zaviti v vato. Popolnoma dodelani detajli spalne vreče Mon Grand Poupon in prvovrstni materiali, ki so prijetni na dotik bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Spalno vrečo Mon Premier Poupon Bebe Corolle perite ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • spalna vreča za dojenčke igrače
  • preprosto zapenjanje
  • za dojenčka z velikostjo 30 cm
  • od 18. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost1*22*39 cm
Teža0,06 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.