Plišasta sova Luna Owl Les Kalines Kaloo 25 cm v darilni embalaži

Opis izdelka

Plišasta igrača sova Luna iz najnovejše izdaje Les Kalines francoske znamke Kaloo je odlična izbira za vse deklice od 12. meseca starosti dalje. Zasnovana je v rožnato-beli barvni kombinaciji, njen mehak trebušček pa je okrašen z zlatim motivom srčkov, zvezdic in mavrice. Originalna sovica s kosmatimi krilci bo prevzela otroke že na prvi pogled. Velika je 25 cm. Mehka igrača iz visokokakovostnega pliša je nežna za občutljivo otroško kožo.

Prihaja v elegantni darilni embalaži, tako da lahko z njo obdarite svoje najbližje, kjer vam ne bo treba skrbeti za darilno škatlo. Izdaja Les Kalines v sebi skriva 6 originalnih junakov iz inovativnih materialov, zahvaljujoč katerim bodo otroci odkrili novo veselje ob dotikih. Igračke Kalines imajo svojo lastno osebnost in skrbno zasnovane detajle, zahvaljujoč katerim se ločijo od ostalih otroških igračk. Elegantna izdelava v nežnih dekliških barvah je prav ustvarjena za deklice, ki bodo navdušene nad svojo novo plišasto prijateljico, saj bo postala njihova vsakodnevna sopotnica.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z izdelavo mehkih plišastih igrač za najmlajše, edinstvenega dizajna in kakovostnih materialov. Otroške igrače Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in popolna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. Priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, s čimer se bo ohranila barva in kakovost igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina25 cm
Dimenzije paketa19*10*29 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.