Šotor naravni Indoor&Outdoor Teepee Evolutive Smoby nastavljiv po višini 159-184 cm z zaveso iz blaga UV filter od 2-8 leta

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z brezčasnimi igračami, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby. Naravni šotor Teepee Evolutive je fantastični igralni šotor, ki raste skupaj z vašimi otroki od 2. do 8. leta starosti. Zahvaljujoč robustnim dvojnim iz trpežne plastike je primeren za notranje prostore kot tudi zunanje. Njegova površina je zaščitena s posebnim UV filtrom, tako da bo tudi po več letih uporabe ohranil svoje žive barve. Indijanski šotor deluje izjemno pristno, otroci bodo nad njim navdušeni že na prvi pogled. Skupaj z njim se bodo potopili v svet domišljije in se s prijatelji in sorojenci igrali različne igre Indijancev.

Starše bo razveselila tudi nastavljiva višina šotora, ki jo lahko prilagodijo otrokovi starosti ali pa prostoru. Za notranjo uporabo lahko šotor sestavite v merah 121*127 cm, višina šotora dosega 159 cm. Za starejše otroke, ali pa zunanjo uporabo, lahko njegove mere prilagodite na 140*147 cm, s skupno višino 184 cm. Posamezne plastične elemente lahko preprosto sestavite, zahvaljujoč domiselnemu sistemu vtičnih delov in velikih plastičnih vijakov. Šotor tehta le 13 kg, je preprost za čiščenje in prenašanje. Stene so proizvedene z dizajnerskimi odprtinami, zahvaljujoč katerim bo v šotoru tudi v vročih poletnih dnevih dovolj svežega zraka. Hkrati se z njimi ustvarja osupljiv efekt sončnih žarkov.

Indijanski teepee je opremljen s priročnim vhodom, ki ga sestavlja zelena zavesa, ki jo lahko čistite z navlaženo krpo. Integrirana zavesa je opremljena z ježkom za hitro zapiranje vhoda v šotor. Ta možnost bo všeč otrokom predvsem ob močnem vetru ali med skrivnimi pomenki, kjer bodo potrebovali zasebnost. Interjer šotora je opremljen z 2 predalčkoma, kamor lahko otroci shranijo svoje najljubše igrače. Igralni šotor bo otrokom zdržal leta in leta, postal bo njihovi najljubši prostor, v katerem se bodo počutili varno. V otroški sobici bo ustvaril naravno vzdušje, zunaj pa bo okrasil vsak vrt ali dvorišče. Njegova površina je prijetna, žametna na dotik.

S šotorom Smoby se bodo otroci izjemno zabavali, si izmišljevali lastne igre kavbojcev in idijancev z divjega Zahoda. Z igrami bodo otroci razvijali svojo domišljijo in predstavnost, s skupno igro se bodo socializirali in si izboljšali komunikacijske in jezikovne spretnosti. Uporaba šotora je celoletna, otroci lahko v njem tudi prespijo. Originalna doživetja pri igri z indijanskim šotorom omogoča predvsem njegova ergonomska zasnova in dovolj prostora za igro. Dovršeno ogrodje so zasnovali francoski oblikovalci po navdihu pravih indijanskih šotorov, da bi se kar najbolje približali otroškim predstavam.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom prvorazredne igrače lastne, originalne ideje. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost147*140*184 cm
Skupna višina159-184 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža13,0 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.