Sončna očala bela Sunglasses Corolle za 36 cm punčko od 4 leta

Opis izdelka

Odlična sončna očala Sunglasses za dojenčka Ma Corolle francoske znamke Corolle bodo dojenčku vašega malčka zaščitile očke pred sončnimi žarki. Kot edina e-trgovina na trgu otroke razveseljujemo s čudovitimi sončnimi očali v beli barvi. Ta izjemna sončna očala z mačjim okvirjem za punčko Corolle so stilska in narejena po najnovejših modnih trendih. Čudovita sončna očala so prav ustvarjena za dojenčka z velikostjo 36 cm in popolnoma dopolnjujejo vsak outfit, ki ga bodo vaši otroci za dojenčka Corolle izbrali.

Z originalnimi sončnimi očali Sunglasses Corolle v beli barvi bo dojenček vašega malčka videti kot top model. Popolnoma dodelani detajli tega dodatka za dojenčke in prvorazredni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša le najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled.

Lastnosti

  • sončna očala v beli barvi
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa1*11*14 cm
Teža0,02 kg
Barvabela
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.